1. Homepage
  2. Expertise
  3. BREEAM BREEAM

BREEAM

Afvalmanagement om op te bouwen

Duurzaam bouwen, is geen modegril meer. Opdrachtgevers verlangen steeds vaker dat er gebouwd wordt onder BREEAM, het internationaal erkende keurmerk voor duurzaamheid. Niet alleen vanuit de overtuiging dat duurzaam bouwen beter is voor mens en milieu. Maar ook omdat het voor iedereen veiliger en prettiger werkt.

BREEAM beoordeelt nieuwbouw- en renovatieprojecten op 9 categorieën, waaronder toepassing van duurzame bouwmaterialen en duurzaam afvalmanagement. Met ons complete BREEAM-aanbod scoren onze klanten excellent of outstanding op het onderdeel afvalmanagement.

We ondersteunen aannemers en projectontwikkelaars door te voorzien in de vereiste registratie en administratie. We adviseren over te sorteren afvalstromen en het afvalmanagement op de bouwplaats. Samen met de klant maken we een Smart Waste Management Plan, ondersteunen bij de uitvoering en verzorgen alle noodzakelijke rapportages voor de bewijsvoering.

Tevens biedt Renewi een keur aan secundaire grondstoffen om ook de score op duurzaam materiaalgebruik verder te verhogen.

Wilt u meer weten over BREEAM? Neem contact op.