Team
  1. Homepage
  2. Team Team

Team

Dit is Renewi Consultancy

Het consultancyteam heeft een regisseursrol. Afhankelijk van het vraagstuk zetten we specialisten uit de verschillende bedrijfsonderdelen van Renewi in. Afvalspecialisten met veelal jarenlange ervaring in uiteenlopende sectoren: van kantooromgevingen tot complexe industriële omgevingen.

Renewi beschikt over medewerkers met kennis van het complete afvalspectrum: van afvalmanagement, regelgeving, vergunningen tot materiaalexpertise van bijvoorbeeld specifieke afvalstromen (organisch, kunststoffen…).

Naast specialisten die dagelijks de beste verwerkingsoplossingen traceren voor alle soorten afval, hebben we experts die uw interne afvalprocessen in goede banen leiden. En onze afdeling Business Development is betrokken bij uiteenlopende innovatieve ontwikkelingen in het kader van afvalverwerking en de terugwinning van grondstoffen.

Onze consultants zijn eindverantwoordelijk en leiden de projecten in goede banen. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt gedurende het adviestraject.

Kim Meulenbroeks, Consultant Waste & Resource Management

Na ruim 10 jaar werkzaam te zijn geweest als projectleider binnen de Biobased Economie heeft Kim zich gespecialiseerd in afvalmanagement binnen de Circulaire Economie. Voor zowel publieke als commerciële organisaties heeft ze verandertrajecten gemanaged, vernieuwende concepten geïmplementeerd en naar de markt gebracht. Trajecten die niet alleen draaien om een rendabele businesscase, maar waarbij tevens beleidsaanpassing en beïnvloeding van de publieke opinie voor maatschappelijke acceptatie essentieel is voor succes. Kim heeft een Master Bioprocestechnologie van Wageningen Universiteit.

Bekijk LinkedIn profiel

Jef Driezen, Consultant Waste & Resource Management

Jef is alweer ruim 7 jaar actief in de afvalwereld, vooral in de industriële omgeving. Als key accountmanager heeft hij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met optimalisatie van waste management in met name complexe bedrijfsstructuren en op industriële productielocaties. Hij koppelt daarbij ruime kennis van afvaltechnologie aan specifieke management skills voor de realisatie van innovaties op het gebied van circulariteit. Jef heeft een Master in Toegepaste Economische Wetenschappen van de Universiteit Hasselt.

Bekijk LinkedIn profiel